Berill Shero írói weboldalának története

Szerző: Berill Shero

2020.06.26.
Weboldal készítés Berill Shero irói weboldala

Most nem én mesélem el a weboldal készítés történetét, hanem az ügyfelem, régi barátom. Berill Shero maga írta meg a weboldala blogjában, hogyan is készítettük el az írói oldalát. Ezúton is nagyon szépen köszönöm az elismerő szavakat! Számomra is nagy öröm volt a közös munka!

Az eredeti bejegyzést itt olvashatjátok el!

Egy weboldal története: Berill Shero írói weboldala

“Sosem gondoltam arra, hogy szükségem lenne egy saját honlapra. Úgy éreztem, akit meg akarok szólítani, azt megtehetem a különböző fórumokon. Egészen jól működött egy darabig.

A blogomat sokan olvasták, a novelláim iránt érdeklődők a Magyar Irodalmi Ház és a Napvilág Íróklub felületén keresgéltek. Majd a facebook térnyerésével a saját írói oldalam is elkészült.

Hajni barátnőm egy ideje a saját vállalkozását építi és én besegítek az írással.  Könnyen egymásra hangolódtunk a közös munka első percében. Azt hiszem mindketten folyamatosan újat tanulunk a másiktól. Ahogy időről időre az oldalát nézegettem, befészkelte magát egy gondolat a fejembe. Mennyivel jobb lenne, ha az olvasóim egy felületen találkoznának a műveimmel és nem kéne száz felé kattintgatniuk.

Aztán elhessegettem magamtól, mondván, hogy eleve fogalmam sincs, hogy nézzen ki, nem véletlenül vannak weblapfejlesztők, dizájnerek, biztosan nem egyszerű a kezelése se. De azért csak nem hagyott nyugodni. Hajni is sűrűn kérdezte, hogy a megjelenő könyvemet nem szeretném-e saját honlapon reklámozni.

Szó szót követett és a végén rábólintottam. Addigra már jó pár oldalt megnéztem, Hajni munkáiba is bepillantást nyertem és úgy voltam vele, jó páros vagyunk, ha valaki képes megvalósítani az elképzeléseimet, akkor ő lesz az. Izgatottan vágtunk a közös munkába. Hajni pont olyan maximalista és lelkes, ha számára fontos dologról van szó, mint én.  

Az ötletelést követték a tettek. A lelkesedés egy percig se lankadt egyikünk részéről se. Profizmusa és tenni akarása lenyűgözött. Sosem éreztem, hogy lehetetlen kérek, vagy épp rosszkor, pedig két kisgyerek mellett nem egyszerű dolgozni. Ő mégis türelmesen és kedvesen segített a legnehezebb pillanatokban is. Mindketten arra törekedtünk, hogy a végeredmény a nagyközönségnek is tetszen. Ha egy pillanatra elbizonytalanodtam, Hajni ott volt, bátorított és egy pillanatra se hagyott magamra.

Azt éreztem, ez a weblap nem csak az én gyerekem, de az övé is. Kettőnk közül biztos, hogy ő tett bele több munkát, de egy percig sem panaszkodott. Sőt! Az utómunkákban is remek partner, kigondolok valamit és máris több variációval áll elő. Számára nincs lehetetlen. Néhány kérdéssel, kéréssel megizzasztottam, de sosem volt rest utána járni annak, amit ő sem tudott. Én pedig úgy fekhettem le, másnapra biztosan megkapom a válaszokat, vagy a megoldást.

Nem tudok elég hálás lenni a honlapért és emelem kalapom szakmai tudása előtt. Igazából nem éreztem munkának a közös projektet, mert Hajni a szívét-lelkét beletette. Gyorsan és gördülékenyen ment minden és a végeredmény magáért beszél! 😊

Ha ti is szeretnétek egy weblapot, ne habozzatok, keressétek fel a Hajnal webdesignt! Profizmus és maximális támogatás, tökéletes honlap lesz a végeredmény, elérhető áron.”

Olvass több bejegyzést is

Köszönöm

Köszönöm

Hála és öröm Hogy miért? Az egész évért! Nem volt könnyű, sőt, sok tekintetben még nehéz is volt! Sokszor a nehézségek tudtak átlendíteni egy másik...