Weboldal készítés

A mai világban szinte mindenről az interneten informálódunk. Ez egy vállalkozást tekintve még fontosabb.

Ma már elengedhetetlen, hogy egy cégnek  weboldala legyen! Nézd meg legutóbbi munkáimat!

Weboldal készítés Berill Shero irói weboldala

Berill Shero író, újságíró, blogger weboldala

Egy író barátom, akinek már van egy blog.hu-s blog oldala, most úgy gondolta, hogy szeretne egy külön weboldalt az írói munkásságának bemutatására is. A weboldal pont akkor készült el, mikor örömmel jelenthette be első könyvének megjelenését. (A weboldal történetéről itt olvashatsz)

Visszajelzés:

“Nem tudok elég hálás lenni a honlapért és emelem kalapom szakmai tudása előtt. Igazából nem éreztem munkának a közös projektet, mert Hajni a szívét-lelkét beletette. Gyorsan és gördülékenyen ment minden és a végeredmény magáért beszél!

Weboldal készítés Pápay Eszter írónak

Pápay Eszter író, művészetterapeuta weboldala

Pápay Eszter pedagógiai, újságírói és pszichológiai diplomával rendelkező szerző, író-költő, művészetterapeuta. Régóta tervezte, hogy saját weboldalt készített magának. Mikor már sokadjára elkérték tőle a weboldalának elérhetőségét, döntötte el, most már nem vár tovább, és belevág a saját weboldala megtervezésébe. (Erről blogbejegyzés is született, itt találod!)

Visszajelzés:

“Hajni a legmesszebbmenőkig kész arra, hogy a megrendelő elképzelései, igényei megvalósuljanak, ugyanakkor technikai ötleteivel is folyamatosan támogatja a munkát. Együttműködése nyomán olyan weboldalak születnek, amelyek valóban tükrözik az adott személy vagy vállalkozás lényegét, arculatát. Ez pedig az egyik legfontosabb tényező egy “virtuális névjegy” esetében.”

Weboldal készítés Vác Deákvári Óvoda weboldala

Vác Deákvári Óvoda weboldala

Weboldala nem csak a vállalkozásoknak lehet! Itt a példa, hogy egy óvodának is nagyon hasznos az online jelenlét. Mikor elkészült a honlap nemsokára elkezdődött a karanténos időszak, a gyerekek nem mehettek óvodába. Még hasznosabbá vált a weboldal megléte, a vezetőség az oldalon keresztül tudta segíteni a szülőket. Blogbejegyzéseken keresztül értesülhettek a szülők a gyermekekkel és óvodával kapcsolatos friss hírekről, tájékoztatókról, és hasznos ötletekről. (A weboldal történetét itt olvashatod el)

Visszajelzés:

“Nagyon hálásak vagyunk Hajninak önzetlenségéért! Munkája nyomán új fórum nyílt óvodánk és partnereik között. Folyamatosan tartjuk egymással a kapcsolatot, rugalmasan kezeli igényeinket. Kommunikációnk közvetlen, mindig rendelkezésünkre áll. A konkrét igények maximális kiszolgálása mellett, új és újabb lehetőségekre hívja fel a figyelmünket. Pontos, diszkrét, megbízható.”

Weboldal készítés Kölyök Placc weboldala

Kölyök Placc Játszósarok csapatának weboldala

Esküvői és szülinapi gyermekfelügyelettel foglalkozó anyukák vállalkozása. Fejtörést okoz megszervezni a gyermeke születésnapi zsúrját? Az esküvőn lévő gyerekek szórakoztatása a megoldandó feladat? Bízza ezt a Kölyök Placc szakértő anyukáira. Ők majd gondoskodnak a jó hangulatról!

Weboldal készítés Betti Studio weboldala

Betti Studio weboldala

Egy fényképész számára talán még fontosabb, hogy legyen weboldala, ahol az érdeklődök meg tudják nézni a munkáit. Az is fontos, hogy magát a fotóst megismerjük, mert a fotózás egy nagyon bizalmi kérdés. A weboldal által megismerhetjük magát a személyt, és munkásságát is egyben.

Weboldal készítés Kleopátra szépségszalon weboldala

Kleopátra szépségszalon weboldala

A szépségszalon vezetőjének már évek óta volt weboldala, de pont ezért a technika fejlődése miatt, az oldal nem volt reszponzív. A különböző eszközökön nem követte az adott méretet. Ma már nagyon sokan mobilról neteznek, így nagyon fontos, hogy mobilbarát weboldalunk legyen. Megújítottuk a weboldalt, kívül-belül igazi “ráncfelvarráson” esett át.

Weboldal készítés Teraszmánia weboldala

Teraszmánia weboldala

Egy olyan vállalkozó nőnek készítettem el a weboldalát, aki régen az iskolatársam volt, most pedig csodaszép üvegteraszok, télikertek építésével foglalkozik.

Visszajelzés:

“Képzeld, megkeresés érkezett a weboldalon keresztül! Úgy örülök, hogy elkészült az oldal! Köszönöm, hogy mindent rugalmasan meg tudtunk beszélni!”

Demo weboldalak

Weboldal készítés esküvőszervezők weboldala

Esküvőszervező weboldala

A házasulandók szervezési gondját, terhét, teendőit veszi át az esküvőszervező. Az oldalon részletesen be lehet mutatni, hogy mennyi mindenben lesz segítségére a leendő  házasoknak.

Weboldal készítés Internetes esküvői meghívó weboldala

Internetes esküvői meghívó weboldala

Trendi esküvőhöz, trendi meghívó illik! Legyen Nektek is internetes esküvői meghívótok. Egy weboldal, amin minden információ megtalálható! (Helyszín, időpontok, pár megismerkedésének története, képek.)

Weboldal készítés Tortacsodák weboldala

Tortacsodák weboldala

Házi kézműves sütemények és tortaköltemények képeit szívesen nézegetik azok a látogatók, akik az interneten keresik az álomtortájukat esküvőjükre, vagy szülinapi zsúrra. Akik az interneten keresik az álomtortájukat esküvőjükre, vagy szülinapi zsúrra szívesen nézegetik házi kézműves sütemények és tortaköltemények képeit. Ezért már a cukrászoknak is ajánlott saját weboldal, hogy meg tudják mutatni ország-világnak sütikölteményeiket.

Weboldal készítés orvosok weboldala

Orvosok weboldala

Ma már az emberek többsége magánorvost is az interneten keres. Alaposan utánaolvasnak a kezeléseknek, áraknak, orvosoknak. Már lehet interneten keresztül bejelentkezni is. Akinek magánrendelése van szinte kötelező, hogy legyen webes elérhetősége is.

Weboldal készítés személyi edzés weboldala

Személyi edzők weboldala

Passzív jövedelem egyik legjobb forrása, ha van olyan online elérhető tananyagod, amit többször el tudsz adni. Erre a legalkalmasabb felület a személyi edzők számára készített weboldal, ahol az edzésekről készített videókat lehet tagsági rendszerben értékesíteni. 

Weboldal készítés kertészek weboldala

Kertészek weboldala

Ma már a kertek szépítését is sokan szakemberre bízzák. A kertész szakemberek, ha szeretnék minél nagyobb körben megismertetni a szolgáltatásaikat, elengedhetetlen, hogy saját céges weboldaluk legyen.

TÖKÉLETES LESZ!

TERVEZZük MEG együtt weboldalad!

© 2019-2020. Hajnal Webdesign - Minden jog fenntartva! |  Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a „Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.