START!

Szerző: Berill Shero

2020.09.03.
Weboldal készítés kedvezmény

Elindult a saját vállalkozásom

Régen jelentkeztem blogbejegyzéssel. Ennek több oka is van. Az egyik, hogy egy régóta dédelgetett családi tervünkkel célegyenesbe értünk és ez elég sok energiámat lekötötte. A másik, hogy azon dolgoztam, hogy végre teljes értékű legyen a végzettségem. Bár eddig is végeztem kisebb-nagyobb munkákat, azok a „tanuló időszak” alatt születtek, viszont szeptember elsejétől hivatalosan is elindítottam a saját vállalkozásomat. 

Kedvezmény

Ennek örömére mit szólnátok egy kis indítási kedvezményhez? Ha szeptember hónapban rendeled meg a weblapkészítést, átalakítást, 20 % kedvezményt adok. A részleteket minden egyes ügyféllel külön egyeztetem azért, hogy teljesen személyre tudjuk szabni a szolgáltatásomat.

Az eltelt időszakban nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a munkáimról, ráadásul a vírushelyzet hozta új fajta létben azt tapasztaltam, hogy felerősödött az igény az online jelenlétre. Magam is rengeteget szörföztem a bezártság hónapjai alatt a neten, új ismereteket tanulva, inspirációt, ihletet merítve. Rengeteg weboldalt tanulmányoztam és megállapítottam, hogy egy jól megszerkesztett, igényes, modern lap nagyon sok potenciális vevőt, ügyfelet vonz.

 

Vágj bele most!

Mindig optimistán álltam a dolgokhoz, most is azt gondolom, hogy abból kell kihozni a legjobbat, amink van. Viszont nem szabad elfelejteni, hogy bármikor újra behozhatják az év eleji intézkedéseket. Miért várnád meg, hogy akkor kapkodj, amikor minden más kerül előtérbe? Ha már fontolgatod a saját honlapot, itt az ideje, hogy belevágj.

A weboldalnál nem kell állandóan készenlétben állnod, hogy reklámozd a tevékenységedet, az emberek mégis megismerhetnek és olyanokhoz is eljuthatsz a honlapod által, akiket egyébként nehéz lenne megszólítanod, például a távolság okán.

 

Maximális odafigyelés

Ahogy fentebb írtam, minden ügyfelemnél törekszem arra, hogy mindkettőnk részére előnyös megállapodás szülessen, leginkább azért, hogy az ő álmát maximálisan meg tudjuk valósítani. Ha még nincs, konkrét elképzelésed, akkor is keress bátran, együtt biztosan megtaláljuk a legjobb megoldást.

Tekintsd meg korábbi munkáimat és ha elnyerték tetszésedet, ajánlj másoknak is.

Köszönöm!

HajnalWebdesign_logo

Olvass több bejegyzést is

Köszönöm

Köszönöm

Hála és öröm Hogy miért? Az egész évért! Nem volt könnyű, sőt, sok tekintetben még nehéz is volt! Sokszor a nehézségek tudtak átlendíteni egy másik...