Rólam

Szia, Hajni vagyok
webdesigner

hogyan lettem webdesigner? Miért szeretek weboldalakat készíteni?

Korábban pénzügyi területen dolgoztam. A második gyermekem megszületése után már tudtam, hogy a munkahelyem meg fog szűnni, ezért elkezdtem gondolkodni az önmegvalósításon. Olyan megoldást kerestem, ahol az időmet magam oszthatom be egy olyan területen, amit örömmel, és szívesen csinálok, illetve a családom ellátása sem jelent akadályt.

Ekkor jött szembe egy webdesigner képzés hirdetése, és azonnal éreztem, hogy ez az, amit csinálni szeretnék. A tanfolyam nem volt nyűg számomra, csak úgy faltam a videókat, főleg éjjel, mikor már mindenki aludt. 

Már a tanfolyam elvégzése alatt elvállaltam egy ismerős fotós anyuka oldalának elkészítését, és végül a vizsgamunkám is ez lett. 

Ezt követően már jöttek is sorra a többi munkáim. Először ismerősök kerestek meg, később már mertem ismerkedni és felvenni a kapcsolatot olyan anyukákkal, akik weboldalt szerettek volna maguknak, vagy a vállalkozásuknak.

A vállalkozó nők, anyukák a célcsoportom. Úgy érzem, hogy a nők, az édesanyák szín és design világát tudom a legjobban visszaadni, a finomságukra, a karakterükre, a rezgéseikre hamar ráhangolódom.

A weboldal készítésnek az egész folyamatát élvezem, tetszik, ahogy a kezdeti szövegekből, képekből, elképzelésekből lassan körvonalazódik egy design, ami képviseli az ügyfél vállalkozását.

Válassz olyan munkát, amit szeretsz csinálni, és soha életedben nem kell dolgoznod  /Konfuciusz/

hogyan dolgozom?

Kapcsolatfelvétel

Szeretnél egy weboldalt, megtaláltál, írsz Nekem itt az oldalamon keresztül, vagy felhívsz. E-mailen, messengeren vagy telefonon keresztül beszélgetünk a vállalkozásodról, hogy mivel foglalkozol. Megbeszéljük, milyen honlapot szeretnél, és megállapodunk az árban.

Ezután jöhet a szerződéskötés!

Szerződéskötés

Megkaptad az árajánlatot, megfelelőnek tartottad, átküldöm a szerződést. Az ár 50%-át szerződéskötéskor kérem átutalni. Ezzel egyidőben kérni fogom a vállalkozásod szöveges anyagait, tartalmait és fényképeit, amiket szeretnél feltenni a weboldalra.

Webdesign kialakítása

Megismertem a vállalkozásodat, azt amit képviselni szeretnél. Egyeztettünk, hogy milyen elképzeléseid vannak a honlappal kapcsolatban. Elmondtad, hogy van-e kedvenc weboldalad, ami nagyon tetszik, kinézetben és funkcionalitásában. Ezek alapján megálmodok Számodra egy design.

Weboldal létrehozása

A webdesign kialakítása után felépítem az oldalt. Amennyiben nincs még tárhelyed és domain neved, a saját tárhelyemen kezdem a munkát. Ha van tárhelyed, megadod a szükséges belépési adatokat és ott építem fel a weboldalt.

A kész weboldal átadása

A munka utolsó fázisa, a végső simítások. Itt szükséges a munkadíj maradék 50%-ának átutalása. Ha saját tárhelyemen dolgoztam, akkor átköltöztetem a Te saját tárhelyedre. Amennyiben igényeled, megtanítalak az oldal kezelésére, hogy további tartalmakat tudj feltölteni. Ha nem szeretnél ezzel foglalkozni, akkor karbantartási munka keretében vállalom az oldal kezelését, mentését, frissítéseket, további tartalmak feltöltését.

Céljaim

Webdesignerként szeretném szolgáltatásaimmal segíteni a női vállalkozókat, hogy vállalkozásukat profi weboldalon és webshopon keresztül tudják bemutatni a vásárlóiknak, partnereiknek.

Az ügyfeleim segítése az online világba való eligazodás és vállalkozásuk legjobb bemutatása a célom.

Az általam elkészített weboldalak minden esetben teljesen személyre szabottak, mindig az ügyfelek igényeit tartom szem előtt, hogy ketten együtt olyan weboldalt tudjunk elkészíteni, ami valóban tükrözi a vállalkozásukat és magát a vezető egyéniségét.

Céljaim között szerepel, hogy megtaláljam azokat a nőket, anyukákat, akiknek segíthetek kifejezni magukat és egyben megmutatni vállalkozásukat a nagyvilágnak. Szeretnék munkámmal hozzájárulni az ő sikereikhez, mert ezáltal leszek én is sikeres!

Nagyon izgalmas feladat felépíteni valamit a kezdetektől, az álmoktól, egészen a végső kinézetig. Szívesen segítek Neked is megvalósítani az elképzeléseidet, formába önteni az álmaidat!

elégedett ügyfeleim

weboldal készítés www.berillshero.hu

 Berill Shero – Író, újságíró, blogger

Nem tudok elég hálás lenni a honlapért és emelem kalapom szakmai tudása előtt. Igazából nem éreztem munkának a közös projektet, mert Hajni a szívét-lelkét beletette. Gyorsan és gördülékenyen ment minden és a végeredmény magáért beszél!.” 

weboldal készítés www.vacdeakvariovodak.hu

Terék Ágnes – Váci Deákvári Óvoda 

“Nagyon hálásak vagyunk Hajninak! Munkája nyomán új fórum nyílt óvodánk és partnereik között. Folyamatosan tartjuk egymással a kapcsolatot, rugalmasan kezeli igényeinket. Kommunikációnk közvetlen, mindig rendelkezésünkre áll. A konkrét igények maximális kiszolgálása mellett, új és újabb lehetőségekre hívja fel a figyelmünket. Pontos, diszkrét, megbízható.”

weboldal készítés www.papayeszter.hu

Pápay Eszter – Író, művészetterapeuta

Hajni a legmesszebbmenőkig kész arra, hogy a megrendelő elképzelései, igényei megvalósuljanak, ugyanakkor technikai ötleteivel is folyamatosan támogatja a munkát. Együttműködése nyomán olyan weboldalak születnek, amelyek valóban tükrözik az adott személy vagy vállalkozás lényegét, arculatát. Ez pedig az egyik legfontosabb tényező egy “virtuális névjegy” esetében..” 

TÖKÉLETES LESZ!

TERVEZZük MEG együtt weboldalad!

© 2019-2020. Hajnal Webdesign - Minden jog fenntartva! |  Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a „Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.