“Ráncfelvarrás” a régi weboldalaknak

Szerző: Berill Shero

2019.11.20.
új arculat

Most arról írok neked, hogy miért fontos aktualizálni a weboldaladat.

Az internet széles körben való elterjedésekor rengeteg vállalkozás kapott az új lehetőségen és hozott létre weboldalt. Viszont abban az időben még nem voltak okos telefonok, a weboldalakat az asztali gépről böngésztük.

Az okos eszközök elterjedésével annyit fejlődött a technika, hogy az emberek 51%-a ma már a telefonján internetezik, ott intézi a vásárlásait. Emiatt fontos, hogy az adott oldal reszponzív legyen. Azaz mobilbarát, biztosítson optimális megjelenést, a könnyű olvasást tegye lehetővé.  A régi weboldalaknál szétesik a tartalom, nem olvasható a menü, régi a desing, ezért érdemes azokat újra gondolni. Könnyebb mobilbarát oldallal reklámozni és értékesíteni egy terméket.

A régi oldalakon nincsenek adatvédelmi beállítások, többek közt sütisáv sem. Ma már követelmény, hogy megadjuk a lehetőséget a látogatónak, hogy elfogadja vagy sem. Az elmúlt években nagy hangsúly került a megfelelő adatvédelem biztosítására. A változásokat a vállalkozásoknak rugalmasan kell követniük, ha életben szeretnének maradni. Az öltözködéshez tudnám hasonlítani a webes ráncfelvarrást. A weboldalaknak is időről időre meg kell újulnia, ahogy mi is lecseréljük a ruháinkat az újabb divatirányzatok hatására, megtartva azt, amelyik hosszútávon értéket képvisel.

Ha már ráncfelvarrás: Mostani ügyfelem egy kozmetikai szalon vezetője, Ő pont amiatt kérte a weboldala megújítását, mert a mobiltelefonon a szöveg olvashatatlan volt, a galáriába lévő képeket sem lehetett jól látni. Nézzétek meg milyen lett az új weboldala: Kleopátra Szépségszalon Vác.

Ha Neked is régen készült már a weboldalad, ráférne egy kis igazítás, újítgatás, modernizálás, akkor keress bátran, weboldalad megújításában is szívesen segítek!

 

Lejegyezte: Berill Shero

Hajnal Design

favikonWeboldal készítés vállalkozó Nőknek!

Hajnal Design

favikonWeboldal készítés vállalkozó Nőknek!

Felhívom!

Olvass több bejegyzést is

Hogyan lettem webdesigner

Hogyan lettem webdesigner

DeNika Online Iroda kérdéseire válaszoltam, fogadjátok szeretettel! Az eredeti cikket itt találjátok! Szotyori Hajnalkával még 2020 januárjában...