“Ráncfelvarrás” a régi weboldalaknak

2019.11.20.

Most arról írok neked, hogy miért fontos aktualizálni a weboldaladat.

Az internet széles körben való elterjedésekor rengeteg vállalkozás kapott az új lehetőségen és hozott létre weboldalt. Viszont abban az időben még nem voltak okos telefonok, a weboldalakat az asztali gépről böngésztük.

Az okos eszközök elterjedésével annyit fejlődött a technika, hogy az emberek 51%-a ma már a telefonján internetezik, ott intézi a vásárlásait. Emiatt fontos, hogy az adott oldal reszponzív legyen. Azaz mobilbarát, biztosítson optimális megjelenést, a könnyű olvasást tegye lehetővé.  A régi weboldalaknál szétesik a tartalom, nem olvasható a menü, régi a desing, ezért érdemes azokat újra gondolni. Könnyebb mobilbarát oldallal reklámozni és értékesíteni egy terméket.

A régi oldalakon nincsenek adatvédelmi beállítások, többek közt sütisáv sem. Ma már követelmény, hogy megadjuk a lehetőséget a látogatónak, hogy elfogadja vagy sem. Az elmúlt években nagy hangsúly került a megfelelő adatvédelem biztosítására. A változásokat a vállalkozásoknak rugalmasan kell követniük, ha életben szeretnének maradni. Az öltözködéshez tudnám hasonlítani a webes ráncfelvarrást. A weboldalaknak is időről időre meg kell újulnia, ahogy mi is lecseréljük a ruháinkat az újabb divatirányzatok hatására, megtartva azt, amelyik hosszútávon értéket képvisel.

Ha már ráncfelvarrás: Mostani ügyfelem egy kozmetikai szalon vezetője, Ő pont amiatt kérte a weboldala megújítását, mert a mobiltelefonon a szöveg olvashatatlan volt, a galáriába lévő képeket sem lehetett jól látni. Nézzétek meg milyen lett az új weboldala: Kleopátra Szépségszalon Vác.

Ha Neked is régen készült már a weboldalad, ráférne egy kis igazítás, újítgatás, modernizálás, akkor keress bátran, weboldalad megújításában is szívesen segítek!

 

Lejegyezte: Berill Shero

Hajnal Design

favikonWeboldal készítés vállalkozó Nőknek!

Hajnal Design

favikonWeboldal készítés vállalkozó Nőknek!

Felhívom!

Share This