Nőként vállalkozni? Merj lépni!

2019.08.25.

Kedves Leendő partnereim! Úgy gondoltam színesítem az oldalamat történetekkel, amelyek inspirálhatnak téged is.  Ezek megírását hivatalos szövegíróra bíztam.

Félsz váltani?

Sokan vagyunk így, akik megszoktunk, belekényelmesedtünk egy hivatásba, foglalkozásba, vagy egy ránk aggatott/felvett szerepbe.

Aztán jön egy új élethelyzet, vagy csak szimplán másként szeretnénk élni. Kicsit jobban, kicsit könnyebben, lazábban, más tervekkel, programokkal, mint amik idáig futottak.

Aztán nem merünk váltani. Mert mindenütt azt halljuk, hogy lutri, sokat kell befektetni, nem térül meg és így tovább. Ez a magyar módi. Holott rengeteg ellenpélda akad.

Váltani nem lehetetlen. Nőként vállalkozni nem lehetetlen. Család mellett jól csinálni egy általunk szeretett munkát, nem lehetetlen.  Kitartás, szorgalom nyitottság mellett nem árt tudással is felvértezni magunkat. Ahogy a bemutatkozóban írtam, kisgyerekes családanya vagyok és az álmaimat követve kezdtem vállalkozni.

A személyiségem alapvető része mások támogatása, mert szeretem az embereket és hiszek bennük. Ezért gondoltam, hogy a korábbi munkáim során szerzett tapasztalatokat weblapkészítésben kamatoztatom. 

Mindig emberek között dolgoztam, igyekezve hasznos tagja lenni a közösségeknek, ahová tartoztam. Egy idő után azt vettem észre, hogy az ismerősök gyakran számolnak be ügyes-bajos dolgaikról, az életükről és jó érzés volt, hogy rám bízták magukat és a titkaikat.

Mostani munkám során is arra törekszem, mielőtt még belevágnánk a közös munkába, hogy képet kapjak a megrendelő személyiségéről. Ezzel is garantálva, hogy az igényeinek legjobban megfelelő oldalt hozzuk létre. Közösen.

Lehet egymásra van szükségünk? Nekem rád, hogy új kihívásokat kapjak tőled, neked pedig rám, hogy végre belemerj vágni a munkád szélesebb körben történő megismertetésébe? Mit gondolsz, tudunk együtt dolgozni? Gyere és próbáljuk meg!

 

Lejegyezte: Berill Shero

 

Share This