Miért fontos a blogírás egy weboldalon?

Szerző: Berill Shero

2019.10.11.
blog

Ha röviden akarom megválaszolni, azért, mert itt informálisan tájékozódhatsz a munkámról

És hogy nekem miért fontos? Azért, mert ezen a fórumon szavakba tudom önteni azt, amit az üzleti keretek nem tesznek lehetővé. Kötetlen stílusban tudok nem csak a munkáimról, de magamról is írni, ezzel erősítve a köztünk kialakuló bizalmi viszonyt.

Sőt, tovább megyek! A blogon nem kell szakszavakat használnom, úgy tudok tartalmat közvetíteni, hogy mindenki megérti. Fontos a tartalom és a közérthetőség, s az is jelentős szempont, hogy ne legyen se túl hosszú, se túl rövid a publikált cikk, mert tudom, hogy a Te időd is drága. Lehet épp két pelenkacsere között szakítasz időt az olvasásra. 😉

Ha már blogírás, megosztok veletek egy személyes történetet. Gondolom láttátok, hogy Major Nikolett tréner és személyes tanácsadó is írt már az oldalamra. Véletlenek nincsenek, úgy kerültünk kapcsolatba, hogy egy facebookos csoportban segítettem megoldani egy webes problémáját, amellyen már napok óta dolgozott.  Annyira boldoggá tettem, hogy Niki két cikkével hálálta meg.

Nagyon jó írások, nem titkoltan azért osztottam meg, hogy mutassak nektek más irányt is. Egy tréner tollából hitelesebbnek hat, amit nem győzök hangsúlyozni: Bármibe is fogsz, légy kitartó!

Célom, hogy az oldalam olyan felület legyen, ahová rendszeresen, örömmel jönnek az emberek, kíváncsian várva az új tartalmakat. A weboldal készítés mellett fontosnak tartom a közösségépítést is, hiszen ez visz előbbre minket. Szeretném, ha megtisztelnétek a bizalmatokkal és a webfelületekkel kapcsolatos kérdésekben bátran keresnétek!

Nyitott vagyok, ha van olyan probléma, téma, ami foglalkoztat és bővebben érdekelne, azt is oszd meg velem, örömmel írok és segítek, ha tudok.

Az olvasói visszajelzések alapján egyre többen vagytok kíváncsiak a munkámra. Remélem ez a tendencia folytatódik.

 

 

Lejegyezte: Berill Shero

Hajnal Design

favikonWeboldal készítés vállalkozó Nőknek!

Hajnal Design

favikonWeboldal készítés vállalkozó Nőknek!

Felhívom!

Olvass több bejegyzést is

Hogyan lettem webdesigner

Hogyan lettem webdesigner

DeNika Online Iroda kérdéseire válaszoltam, fogadjátok szeretettel! Az eredeti cikket itt találjátok! Szotyori Hajnalkával még 2020 januárjában...