Mennyit ér meg Neked álmaid munkahelye?

Szerző: Berill Shero

2020.02.26.
Önéletrajz online

Mennyit ér meg Neked álmaid munkahelye? Mit lennél hajlandó megtenni azért, hogy Te nyerd el az állást?

Elveszítetted a munkádat? Vagy csak simán váltanál? Az első hiba, hogy kapkodsz, mert tudod, hogy a hőn áhított pozícióra rajtad kívül még sokan jelentkeznek. Aztán elkeseredsz, mert vissza se jeleznek?

Amikor valaki elveszíti a korábbi munkahelyét, mindig követi a világvége érzés. Az ember hajlamos magát ostorozni és a nem megfelelő helyekre is elküldeni az önéletrajzát, hogy mielőbb újra biztos jövedelme legyen. A kapkodás része a rosszul összeállított vagy ugyanarra a sablonra készült önéletrajz.

 

hogyan tovább

 

A mai felgyorsult világban pedig fontos lenne minden jelentkezést újra és újra testre szabni. Magunkra és a feladatra is. Ha szeretnéd elérni, hogy a HR-es felkapja a fejét az önéletrajzodra, akkor hallgass rám és csináljuk meg együtt az online önéletrajzodat!

Hogy mi az online önéletrajz?

Olyan, mint egy weboldal. Minden fontos információ megtalálható rólad és a képességeidről. A hagyományos önéletrajztól annyiban különbözik, hogy más a designja és az elrendezése.  Ezzel egyből kitűnsz a tömegből. A leendő munkáltató azonnal látja, hogy alapos vagy, napra kész, igényes vagy, így anélkül, hogy egy sort is olvasott volna az önéletrajzodból, máris szereztél néhány plusz pontot.

Ha idáig eljutottál és tetszik az ötlet, most biztosan az a következő gondolatod, hogy jó-jó, de ez pénzbe kerül. És elakadtál, mert nem tudod saját magad megírni, tárhelyre is szükség lenne, kellene egy jó domain név és így tovább.

Igazad van. Pénzbe kerül. De fordítsuk meg! Mit érne meg Neked, hogy elnyerd a vágyott állást? Mennyi befektetéssel jutsz el a célodig?

 

ki készítse a weboldalunkat?

 

Van egy jó hírem!

Neked nem kell a tárhelyért fizetned, domaint venni. Ezeket én biztosítom számodra egyszeri díj ellenében. Innentől kezdve azonnal használhatod a saját, névre szóló, egyedi önéletrajzodat és bombázhatod a munkáltatókat. A végén még az a helyzet is előállhat, hogy nem tudsz dönteni, melyik ajánlatot fogadd el! 😉

Nézd meg a demo önéletrajz oldalaimat itt és itt, majd döntsd el, szeretnéd-e a saját kezedbe venni sorsod alakulását!

Engedd, hogy segítsek benne! Hidd el, többszörösen megtérül és a végén hálás leszel magadnak, hogy belevágtál.

HajnalDesign logo

Olvass több bejegyzést is

Köszönöm

Köszönöm

Hála és öröm Hogy miért? Az egész évért! Nem volt könnyű, sőt, sok tekintetben még nehéz is volt! Sokszor a nehézségek tudtak átlendíteni egy másik...