Design tuning

Cégednek, vállalkozásodnak az a jó, ha egyből felismerik. Ehhez egy szuper weboldalra és egységes designra van szükség!

Milyen a jó weboldal?

Sok vállalkozásnak van már weboldala, akár évek óta. Azonban pont emiatt lehet, hogy már elavult, nem olyan tetszetős, vagy hiányoznak bizonyos kötelező tartalmi elemek. Érdemes ilyenkor elgondolkozni egy újratervezésen, egy design tuningon. Egy weboldal elkészítése nem is olyan egyszerű feladat, mint sokan, azt gondolják. Sok kritériumnak meg kell felelnie, hogy ne csak szép legyen, de a Google számára is “tetsző”. Vegyük sorra, mi mindenre kell gondolni, ha weboldalkészítés illetve újratervezés előtt állunk!

Domain név kiválasztása

Weboldal készítés első feladata a megfelelő domain név kiválasztása és lefoglalása. Ami jó, ha tükrözi a szolgáltatásodat, márkádat. A domain név legyen könnyen olvasható, könnyen kimondható, könnyen leírható és könnyen megjegyezhető.

Tárhelyszolgáltató kiválasztása

Nagyon körültekintően kell választani, hisz ha baj van, azonnal kell a segítség. Természetesen ebben is tudok Neked segíteni, bízd Rám ezt az ügyintézést is.

Prémium design

Ezt látja először a látogató. Ha nem tetszik, nem lesz meg a kellő bizalom, nagyon gyorsan elkattint az oldalunkról. Mást fog keresni! Nagyon fontos, hogy már az első képernyő, amit meglát a főoldaladról, az kellően felkeltse az érdeklődését. Minél tovább marad az oldalon, annál nagyobb az esély, hogy megveszi a termékedet vagy szolgáltatásodat! Már az első oldalon nagyon fontos, hogy kiderűljön mivel foglalkozol. Mi az, amit kínálsz Neki. A logód nagyon fontos, hogy beszédes legyen, a menüdben olyan egyértelmű szavak legyenek, amik viszik tovább a vevőt. Színek, betűk és annak mérete harmonizáljon. Írd le, mi az, amiben TE tudsz neki segíteni!

Mobilbarát

Másképpen reszponzív, a mai világban már majdnem mindenkinek van internet elérhetősége a telefonján is, az emberek 50% innen vásárol és intézi az ügyeit. Biztosítson optimális megjelenést, a könnyű olvasást tegye lehetővé.  

Gyors betöltődésű oldal

Az emberek türelmetlenek, ha már 3 mp-nél tovább kell várni, biztos keresnek más oldalt, ami hamarabb betöltődik.

SSL/HTTPS tanúsítvány

A biztonságos weboldalakat nem csak a látogatók szeretik, de a Google is előrébb helyezi. A biztonságos weboldal, pedig a https-el kezdődik. Ha valaki nem használ SSL-t, a látogató azt látja, hogy nem biztonságos a domain és inkább bezárja az oldalt. Sok tárhelyszolgáltatónál már ingyenesen elérhető ez a tanúsítvány.

Biztonság

Az elkészült oldal folyamatos mentése az egyik legfontosabb feladat.

Képek optimalizálása

Egy kép többet mond ezer szónál! Az emberek előbb a képekből állapítják meg egy oldal tartalmát, utána kezdenek csak el olvasgatni. A képek mindig jó minőségűek legyenek, lehet saját, sőt jobb is, mint az ingyenes stockfotó, csak a minőségére nagyon figyelj. Ha nincs saját képed, akkor ingyenes stockfotót nagyon sokat találsz a neten, csak figyelj a szerzői jogokra, nézd meg, hogy tényleg ingyenesen használhatod.

Hasznos tartalmak

Van egy vállalkozásod, végre elkészült hozzá a weboldalad is. Ezzel nincs vége a feladatnak, mert ahhoz, hogy folyamatosan látogatók érkezzenek az oldaladra hasznos tartalmakat kell írnod a vevőidnek. Így nagyobb eséllyel fognak megtalálni a keresőből. A blog cikkek megosztása a Facebookon egyből átirányítja a látogatókat az oldaladra.

Sok-sok beállítás és különböző felületek összekötése

Google Analytics, Google Cégem, Google Search Consol, Facebook pixel követés, Céges email, oldaltérkép

Amennyiben nem tudsz ennyi mindenre figyelni, vagy nem értesz hozzá, esetleg a felsoroltak közül még nem is hallottál mindegyikről, akkor nyugodj meg!

Azért vagyok, hogy mindezt helyetted megoldjam! És ha már elkészült a weboldal, utána sem hagylak magadra, vállalom az oldal karbantartását is!

TÖKÉLETES LESZ!

TERVEZZük MEG együtt weboldalad!

© 2019-2020. Hajnal Webdesign - Minden jog fenntartva! |  Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a „Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.