Hogyan tovább?

Szerző: Berill Shero

2020.04.03.
hogyan tovább

Korábban már írtunk arról, hogyan indíts vállalkozást gyereknevelés mellett, ez most mégis más helyzet, sokkal tudatosabbnak kell lennünk.

Mindenkit másképp érint a veszélyhelyzet, de talán a gyerekeseket viseli meg a legjobban. Nehéz összehangolni az otthoni munkát és a tanulást, főleg annak tükrében, hogy nem tudjuk meddig tart majd ez az állapot.

Nagyon fontos, hogy ne essünk pánikba, tudatosan tervezzük meg a napokat. Amikor a gyereknek oktatás van és nincs szüksége a segítségünkre, foglalkozzunk a saját dolgainkkal. Ilyenkor lehet elintézni a bevásárlást, megfőzni az ebédet, vagy kitakarítani, ha mi nem valamelyik vállalat alkalmazásában állunk és nem home office-ban töltjük szigorú napirend szerint az órákat.

Ha abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy most indítjuk saját vállalkozásunkat, vagy a már meglévőt menedzseljük, készíthetünk ütemtervet a szabad órákban. Figyeljünk arra, hogy ne zsúfoljuk tele, mert ha bármelyik ponttal megcsúszunk, az óhatatlanul maga előtt görgeti a többi feladatot is.

Tartsuk szem előtt, hogy nem minden nap egyforma. Van, amikor hatékonyabbak vagyunk, máskor kevésbé. Igyekezzünk jól kihasználni az időt. Amikor kellően energikusak vagyunk, akkor dolgozzunk.

Nem könnyű mindent megfelelően menedzselni, ez az időszak most mindannyiunkat újra tervezésre és lassításra ösztönöz. Lehet, hogy megváltozik az életünk, változások lesznek a munkahelyünkön, munkánkban. Gondolkodj el azon, hogy mivel is szeretnél igazán foglalkozni, hogyan tudnád ezt megvalósítani!

Ha a vállalkozásodat szeretnéd beindítani, vagy a meglévő weboldaladat új köntösbe öltöztetni, esetleg egyszerűen tanácsra van szükséged, keress bátran!

HajnalDesign logo

Olvass több bejegyzést is

Köszönöm

Köszönöm

Hála és öröm Hogy miért? Az egész évért! Nem volt könnyű, sőt, sok tekintetben még nehéz is volt! Sokszor a nehézségek tudtak átlendíteni egy másik...