Pápay Eszternek készített weboldal története

Szerző: Berill Shero

2020.05.01.
Pápay Eszter weboldala

Esztert 2009-ben ismertem meg egy önismereti tréning során. Az első percben lenyűgözött előadásmódja, remek előadóként a hallgatóság itta a szavait. Átjött, hogy amit csinál, azt szívvel-lélekkel teszi. Ámulva hallgattam, nem győztem betelni a mondandójával. Ezen a tréningen olyan technikákkal ismertetett meg szeretettel és játékos módon terelgetve, amiket az élet bármely területén tudok alkalmazni.

Évekkel később részt vettem egy kisebb létszámú, de tematikájában hasonló tanfolyamon. Nagyon vártam a találkozókat, mert ilyenkor azt éreztem, hogy egy másik világba kerültem, tele pozitív gondolatokkal. Én alapvetően is pozitívan gondolkodom, de az ottani légkör mégis minden alkalommal beszippantott és magával ragadott. Mintha megérkeztem volna a béke szigetére, ahol csak én voltam, a gondolataim és az érzéseim. Mindezekre nyugodtan tudtam koncentrálni, mert tudtam, hogy ott van és támogat.

Esztert mindenkinek „fel kellene írni receptre”. Az egész lényéből árad valami megfoghatatlan ősi nyugalom, olyan szinten hangolódik az emberre, hogy érzi, mi az az egy mondat, amire ott és akkor szükséged van. Nem a válaszokat kapod meg tőle, hanem az általa alkalmazott technikák és módszerek során Te magad találod meg a választ. Mindig tud olyat mondani, amitől megáll a levegő és azt érzed, „Igen, erre kerestem a választ.”

És hogy ki ő? Pedagógiai, újságírói és pszichológiai diplomával rendelkező szerző, író-költő, művészetterapeuta. Örökké szívből jövően mosolyog, megnyugtató személyisége mellett nem nehéz neked is másképp látnod és gondolkodnod. Törékeny alkata ellenére erőt sugárzó, olyan személy, akire lehetetlen nem figyelni. Ha megkérdezik van-e példaképem, ő egyértelműen az. Ha ránézek, tudom, hogy az élet szép, jó élni és bár lehetnek problémáim az életben, de azokat képes vagyok megoldani, bízom magamban és valakiben odafent, akiről tudom, hogy segít, akkor is, ha nem látom.

Az évek elrepültek és mi csak futólag találkoztunk az utcán. Közben én webdesigner lettem, azzal foglalkozom, amire nem munkaként tekintek. Nekem ez hobby, szenvedély. Egyik alkalommal Eszter személyesen gratulált a foglalkozásomhoz és megemlítette, hogy szeretne majd ő is weboldalt. Amint alkalmas lesz, megkeres. Ez a pillanat markánsan megmaradt bennem, nem az „új ügyfél” miatt, hanem azért, mert pont ő, a példaképem kért fel az oldalának elkészítésére. Felemelő érzés volt.

Némi idő eltelt ez után is, mire végül megkeresett. Izgatottan láttam neki a munkának, a lendület meg volt, azzal a plusszal, hogy minden tudásomat beleteszem majd. Ugyan ez minden munkámnál így van, az ügyfél elégedettsége az első és addig igazítjuk, csinosítjuk, szerkesztjük közösen az oldalt, míg el nem nyeri a megrendelő által megálmodott formát. Ez viszont mégis más volt. Magasabbra tettem a mércét magamnak.

Most, hogy kész az oldal, megnyugodtam. Főleg azért, mert Eszter visszajelzése remek igazolás számomra, hogy jó munkát végeztem.

“Hajni a legmesszebbmenőkig kész arra, hogy a megrendelő elképzelései, igényei megvalósuljanak, ugyanakkor technikai ötleteivel is folyamatosan támogatja a munkát. Együttműködése nyomán olyan weboldalak születnek, amelyek valóban tükrözik az adott személy vagy vállalkozás lényegét, arculatát. Ez pedig az egyik legfontosabb tényező egy “virtuális névjegy” esetében.”

Nézzétek meg Eszter oldalát, https://papayeszter.hu/, de ne csak azért, hogy nektek vajon tetszik-e. Ha elakadtatok az élet egyes területein, forduljatok hozzá bizalommal. Biztos vagyok benne, hogy Nektek is tud segíteni módszereivel. Ismerjétek meg munkásságát, olvassátok a műveit, némely verse hangos versként is elérhető.

 

Köszönöm, hogy elolvastátok Eszter oldalának történetét. Számomra nem csak kedves emlék, de maradandó alkotás is. Ha Nektek is segíthetek megalkotni vállalkozásotok, portfóliótok, vagy csak saját magatok bemutatását, keressetek bizalommal!

HajnalDesign logo

Olvass több bejegyzést is

Köszönöm

Köszönöm

Hála és öröm Hogy miért? Az egész évért! Nem volt könnyű, sőt, sok tekintetben még nehéz is volt! Sokszor a nehézségek tudtak átlendíteni egy másik...