Az első lépések sosem könnyűek

2019.09.8.

Az én történetem

 

Ahogy a bemutatkozómban olvashattad, két gyönyörű gyermek édesanyja vagyok.

Mikor már a kisebbik is elérte az óvodáskort, elgondolkoztam azon, hogyan tovább. Szerettem volna olyasmivel foglalkozni, ami mellett a család menedzselését is remekül el tudom látni. Gondolom neked se könnyű a gyerekek-óvoda-iskola-edzés-különóra-háztartás-női minőség-társas kapcsolatok ördögi körben jól lavírozni.

Mivel a korábbi munkahelyem megszűnt, így mindenképp más alternatíva után kellett néznem. Úgy vettem, ez egy lehetőség a sorstól, hogy végre kötetlen időbeosztással, a magam örömére dolgozzak. Ezzel két legyet is ütöttünk egy csapásra, megoldódott a gyerekek körüli logisztika és nyithattam új dolgok felé.

 

alom

 

Hogyan tovább?

 

Gondolkodtam mi állna közel hozzám, mi az, amit szívesen tanulnék és később szívesen végeznék. Némi keresgélés után találtam meg a hozzám közel álló tanfolyamot, a webdesigner képzést.

Pár nap gondolkodás után belevágtam, sokszor a tanulás éjszakára maradt, a napközbeni elsőbbség a családé volt. Tudtam, hogy az eleje nem lesz könnyű, de abban is rendületlenül hittem, hogy később a befektetett munka megtérül időben. És bíztam benne, hogy hosszabb távon anyagilag is.

Hiszem, hogy a lehetőségek megtalálnak és semmi sincs véletlenül. Erről mesélek majd legközelebb…

 

Lejegyezte: Berill Shero 

Hajnal Design

favikonWeboldal készítés vállalkozó Nőknek!

Hajnal Design

favikonWeboldal készítés vállalkozó Nőknek!

Felhívom!

Share This