9+1 otthoni munkalehetőség

Szerző: Major Niki

2019.10.04.
fiatal lany

9+1 otthoni munkalehetőség, amire eddig talán nem is gondoltál

Kötetlen munkaidő, szabad időbeosztás. Összeegyeztethető a családi életünkkel, az életvitelünkkel. Ki ne vágyna egy ilyen munkára? Aki már nem csak vágyakozik, az is legtöbbször elakad a keresgélés szintjén, talán Te magad is.
Pedig nem is gondolnád mennyi lehetőség van, akár vállalkozóként, akár magánszemélyként, amibe otthonról is belevághatsz. Ráadásul nagy kezdőtőke sem kell hozzá, mégis bevételt termel a megélhetéshez.

Hoztam neked pár ötletet, hogyan valósíthatod meg azt a szabad, kötetlen életet, amelyet akár gyermekek mellett is kialakíthatsz.

 

  1. Telemarketing-callcenter

Ezt a lehetőséget alkalmazottként vagy alkalmi foglalkoztatásban is tudod végezni távmunkában. A legtöbb cég pár napos betanítás után, adott eszközökkel már el is engedi a kezed, és bele is vághatsz otthonról.

 

  1. Pénzügyi tanácsadás

Segíthetsz hitellel, biztosítással, költséghatékonysággal kapcsolatban, akár személyes konzultációk alkalmával, de készíthetsz online oktatóanyagokat is.

 

  1. Táplálkozási tanácsadás

Kiajánlhatsz olyan elérhető árú általánosabb információkat, ötleteket, recepteket, vásárlási útmutatókat tartalmazó csomagokat, amelyre akár a továbbiakban építhetsz egy teljes életmódprogramot, személyes tanácsadással.

 

  1. Ügyintézés

Manapság a legtöbb ember elfoglalt, így utál papírokkal rohangálni, sorban állni és intézkedni. Vállalhatod az adminisztratív és ügyintézéssel kapcsolatos dolgokat helyettük. Megbízási szerződéssel vállalhatsz egy-egy, de akár adott téma körébe rendezett, komplett „csomag” kiajánlását is.

 

  1. Életmód tanácsadás

Adott célcsoportra épített (Pl.: családanyák) online programokat, kiscsoportos foglalkozásokat és személyes tanácsadást is kiajánlhatsz.

 

  1. Gyermekfelügyelet-babysitter közvetítés

Többen összefoghattok anyukák, és tapasztalatok, ajánlások alapján gyűjthettek olyan gyermekfelügyelőket, akiket ki tudtok ajánlani más családoknak. Hirdetési lehetőségnek ott vannak az iskolák, óvodás, bölcsődék, kulturális központok.

 

  1. Webshop

Nem kell feltétlenül terméket létrehoznod, hogy áruld. Könnyedén felveheted a kapcsolatot nagykereskedésekkel, termék készítőkkel. Akár árréssel, akár jutalákkal dolgozhatsz.

 

  1. Kézműves termékek árusítása

Ha valamiben ügyes vagy (Pl.: kerámia, gyöngyfűzés, festés, varrás…) használd ki. Nem csak boltokban, vagy vásárokban, de online is tudod a termékedet értékesíteni.

 

  1. Szépségápolás

Manikűr, pedikűr, masszázs, kozmetika. Nem kell feltétlenül szalont bérelned ahhoz, hogy szolgáltass. Légy az, aki házhoz megy, vagy alakíts ki a házon/lakáson belül egy helyiséget, ahol fogadhatod a vendégeidet.

 

+1 Korrepetálás

Fókuszálj egy speciális korosztályra és problémára. Vállalhatsz választott tárgyban felkészítést, segítségnyújtást, szintentartást, gyakorlást stb.
A korrepetálás a mai napig „sláger”, érdemes kihasználni a lehetőséget. Hirdetni pedig remek lehetőség az iskolában, művelődési házakban, baba-mama klubokban.

 

Ha pedig már csak a megvalósításhoz szükségesek a végső simítások (pl.: weboldal), bátran fordulj hozzám!

 

Szerző: Major Nikolett – tréner és személyes tanácsadó

Hajnal Design

favikonWeboldal készítés vállalkozó Nőknek!

Hajnal Design

favikonWeboldal készítés vállalkozó Nőknek!

Felhívom!

Olvass több bejegyzést is

Hogyan lettem webdesigner

Hogyan lettem webdesigner

DeNika Online Iroda kérdéseire válaszoltam, fogadjátok szeretettel! Az eredeti cikket itt találjátok! Szotyori Hajnalkával még 2020 januárjában...